't Salland Advies

Actueel

’t Salland bestaat 5 jaar!

WIJ VIEREN FEEST! Want 't Salland bestaat officieel 5 jaar! 20 februari 2019 stonden Martine en Simon bij de kamer van koophandel voor de deur...

Zelfvertrouwen vergroten

Zelfvertrouwen vergroten door anders om te gaan met je belemmerende gedachten. 7 stappen om te gaan stralen zonder belemmeringen!

Gratis loopbaanadvies

Gratis loopbaanadvies voor mensen met maximaal MBO niveau 2. Ben jij een mens van de praktijk? Zit jij zonder werk thuis of verdwijnt jouw baan op termijn? Overweeg jij een carrièreswitch? Of wil jij wat anders, maar weet je niet wat?

Weet jij wat je collega motiveert?

Samenwerken gaat altijd beter als je elkaar begrijpt. Je hoeft het zeker niet met elkaar eens te zijn. Je kunt zelfs een totaal andere mening hebben. Maar als je van elkaar begrijpt waarom de ander op een bepaalde manier reageert of denkt....

Werkplezier én je leven lang je kwaliteiten benutten!

Wat een medewerker nodig heeft om gezond, gemotiveerd en productief te blijven tijdens het werk, kan per levensfase verschillen. Veranderingen zoals het krijgen van kinderen, kan ervoor zorgen dat er opnieuw een balans gevonden moet worden tussen werk en privé.

Werken aan zelfvertrouwen

Wat zou het soms heerlijk zijn om geen twijfels of onzekerheid te voelen. Dat je de beschrijving van een nieuwe baan of functie ziet en zonder twijfel kan zeggen: ‘dit kan ik dus ik ga ervoor’. Of dat je een ruimte binnen stapt met onbekenden en je volledig op je gemak gesprekken aangaat...

DISC en De Wereld van Verschil

Mensen lijken op elkaar, maar gelukkig zijn we ook allemaal weer verschillend. Zo ook in ons gedrag. De één is direct en enthousiast, terwijl de ander juist stil en afwachtend is. En waar sommigen nauwkeurig te werk gaan, pakken anderen het weer wat rommeliger aan.

Nee zeggen, de oplossing tegen stress!

Veel mensen ervaren stress. Dit kan zijn op het werk, dat het werkplezier is afgenomen of in het dagelijks leven. Druk van buitenaf, jezelf hoge verwachtingen opleggen, hoog verantwoordelijkheidsgevoel en belemmerende gedachten kunnen daar een oorzaak van zijn. Dat langdurige stress ongezond is, is algemeen bekend.

De Wereld van Verschil- Welke gedragsstijl heb jij?

Workshop voor jongeren: Inzicht in je gedragsstijl voor het maken van keuzes -’t Salland Coaching & Advies Jouw gedragsstijl beïnvloedt in grote mate hoe jij keuzes maakt. Wij bieden jou een workshop waarbij je je persoonlijke landschapskaart krijgt in het maken van keuzes! Maak een ontdekkingsreis in het maken van keuzes op een wereldkaart.