't Salland Advies

De Wereld van Verschil- Welke gedragsstijl heb jij?

Workshop voor jongeren: Inzicht in je gedragsstijl voor het maken van keuzes -’t Salland Coaching & Advies

De Wereld van Verschil- Welke gedragsstijl heb jij?

Jouw gedragsstijl beïnvloedt in grote mate hoe jij keuzes maakt. Wij bieden jou een workshop waarbij je je persoonlijke landschapskaart krijgt in het maken van keuzes! Maak een ontdekkingsreis in het maken van keuzes op een wereldkaart.

Stel je zit in een vliegtuig en deze crasht in de jungle? Welke keuzes maak je dan? En hoe werk je samen met de andere mensen uit het vliegtuig? Dit is één van de oefeningen uit de workshop. Door middel van een wereldreis kun je inzicht krijgen in jouw manier van besluiten nemen.

Hoe maak jij je keuzes?

Wil jij weten hoe jij op jouw manier keuzes kunt maken? Hoe maak jij het verschil in jouw wereld? Hoe zorg je dat jij de dingen gaat doen die jij leuk vindt en bij jou passen? Of het nu gaat om de keuze voor een school of opleiding, een keuze voor een beroep, een keuze met welke vrienden iets te gaan doen of de keuze om je geld te besteden aan muziek, een broek of een frietje?  Wil je leren hoe je je keuze op jouw manier kan overbrengen naar je ouders, vrienden of docent? En wil je ook leren kijken naar anderen en samenwerken met anderen? Hoe maken zij keuzes en kun je dat herkennen en invloed op uitoefenen?

Deze workshop bied je de mogelijkheid om even een kijkje te nemen voor hoe het voor jou werkt.
Met dit alles gaan we aan het werk door middel van leuke oefeningen op een grote wereldkaart. Een wereldkaart van gedrag: De Wereld van Verschil!

Je krijgt jouw Persoonlijke kaart mee aan het einde van de workshop met daarop jouw gedragsprofiel. Deze kaart met je gedragsprofiel is ook te gebruiken voor het kiezen van je profiel op het vmbo of havo/vwo of voor je keuze voor een vervolgopleiding of zelfs een baan.
Vooraf aan de workshop vul je een vragenlijst in. Hiervoor ontvang je dan een link via de mail.

Praktisch en kosten:

De workshop geven we bij minimaal 6 deelnemers.
Duur workshop: 2 uur
Kosten: € 30,– contant meenemen of via een betaalverzoekje.
Locatie: Elckerlyc Luttenberg
Datum: vrijdagmiddag 22 april, zaterdagmiddag 7 mei
Begin- en eindtijd workshop: 14.00 uur tot 16.00 uur
Wil je je aanmelden, doe dit via een mailtje naar info@tsalland.nl of via het contactformulier op onze website: Contact – ’t Salland
Wil je daarbij je voor- en achternaam, mailadres en je telefoonnummer doorgeven?

’t Salland Coaching & Advies
Martine Scholten en Tamara Weijenborg
info@tsalland.nl
06-38895518

Ga terug naar actueel