't Salland Advies

Diensten voor mij persoonlijk

Wil jij graag met jezelf aan de slag? ’t Salland heeft meerdere diensten voor jou persoonlijk. 

Herken jij je in één van onderstaande onderwerpen? En weet je niet zo goed hoe je dit aan moet pakken?

 

Diensten voor mij persoonlijk

 • Ik wil meer plezier in mijn werk.
 • Hoe kan ik mijn kwaliteiten en kracht benutten?
 • Ik wil meer plezier in mijn studie.
 • Mijn doe- en denkpatronen werken niet meer lekker. Hoe kan ik dat veranderen?
 • Ik vind het lastig om keuzes te maken.
 • Ik wil mijn zelfvertrouwen vergroten en stappen zetten naar een positief zelfbeeld.

’t Salland helpt je graag. Wij geven structuur en inspiratie en helpen je te werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Daardoor krijg je weer overzicht en inzicht en leer je je talenten beter in te zetten. Hierdoor krijg jij meer plezier in je werk en je leven.

Bijvoorbeeld met onderstaande diensten voor jou persoonlijk:

 1. Persoonlijke coaching 

Wil je (weer) vanuit je kracht gaan leven of wil je aan de slag met jouw ontwikkeldoelen voor je huidige of andere baan? Mis je af en toe je zelfvertrouwen of ben je structuur en balans in je leven kwijt en wil je deze terug?

Of heb je wellicht andere vragen vanuit een recente situatie in je privé situatie of werksituatie waarbij je concreet en gericht aan de slag wil? Dat kan via persoonlijke coaching.

 1. Loopbaancoaching

Wil je inzicht in je talenten en interesses voor een andere baan? Of wil je je toekomstperspectief in beeld brengen? Neem dan contact met ons op over loopbaancoaching.

 1. Studiekeuzebegeleiding

Heb je moeite om te ontdekken welke studie bij je past? Of heb je een studie gekozen en blijkt deze toch niet te passen? Vind je het lastig om te kiezen uit de vele mogelijkheden aan opleidingen? Via studiekeuzebegeleiding vind je antwoorden op jouw vragen.

 1. Re-integratie 2e spoor

Kun je niet meer blijven bij je huidige werkgever en heb jij hulp nodig bij het vinden van een nieuwe uitdaging binnen een andere organisatie? Wij helpen je op weg en bieden begeleiding op je nieuwe werkplek.

 1. Workshops

Wij bieden verschillende workshop aan. Van studiekeuzebegeleiding tot ‘Zet jezelf op de kaart!”. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Martine Scholten, aangenaam
“Wij helpen graag om bedrijven en mensen weer te laten stralen”

’t Salland helpt om bedrijven en mensen te laten bloeien. Wij zorgen voor overzicht, verbinding en rust. Hierdoor neemt de stress af en kunnen mens en bedrijf focussen waardoor ze kunnen stralen.

Wat zeggen klanten over ons

We zijn trots op onze certificaten!