't Salland Advies

Loopbaancoaching

Wil je inzicht in je talenten en interesses voor een andere baan? Of wil je je toekomstperspectief in beeld brengen? ’t Salland helpt je graag via loopbaancoaching. Martine is register loopbaan coach met een NOLOC kwalificatie. 

Loopbaancoaching spannend? Ja natuurlijk! En ook zeker leuk! Onze ervaring is dat er nieuwe energie ontstaat en dat je zelfvertrouwen toeneemt.

 

Loopbaancoaching

Samen volgen wij de volgende stappen:

’t Salland werkt vanuit vertrouwen. Er moet een ‘klik’ tussen jou en de coach (en andersom) zijn. Daarom is de kennismaking vrijblijvend.

  1. Als we samen aan de slag gaan starten we met een intake.
  2. In de intake bepalen we wat je precies wilt bereiken met een loopbaantraject. Wat is je vraag? Waar ben je naar op zoek? Of wat wil je inzichtelijk krijgen voor jezelf? We maken een plan voor 4 tot 7 sessies.
  3. Het traject begint met het maken van een gedragsprofiel. Ik werk met de methode van MapsTell- De wereld van Verschil, gebaseerd op DISC. Met dit gedragsprofiel krijg je inzicht in jouw drijfveren, jouw manier van besluiten nemen en werken en hoe je communiceert.
  4. Vervolgens gaan we een inspiratieraam maken. Daarmee maken we de vertaling van jouw drijfveren en valkuilen naar de activiteiten die je leuk vindt en de voorwaarden die je stelt voor je werk.
  5. Daarna maak je een aanvullend assessment om je interesse en competenties te koppelen aan beroepsgroepen.
  6. Uit de uitkomsten van het inspiratieraam en het assessment maken we een plan om je te gaan oriënteren op beroepen.
    Ik geef je inzichten, hulpmiddelen mee om je onderzoek te gaan doen. Ook maken we gebruik van mijn en jouw eigen netwerk.
  7. Indien gewenst help ik je ook met je sollicitaties, je CV en je profiel op LinkedIn.
  8. De coaching vindt plaats op de afgesproken data. Eén afspraak duurt circa 1,5 uur.  Tijdens de coaching krijg je opdrachten mee om actief aan de slag te gaan. Als je wilt kunnen de afspraak online. We houden ook telefonisch  en mailcontact.
Martine Scholten, aangenaam
“Wij helpen graag om bedrijven en mensen weer te laten stralen”

’t Salland helpt om bedrijven en mensen te laten bloeien. Wij zorgen voor overzicht, verbinding en rust. Hierdoor neemt de stress af en kunnen mens en bedrijf focussen waardoor ze kunnen stralen.

Wat zeggen klanten over ons

We zijn trots op onze certificaten!