Persoonlijke coaching

Wil je aan de slag met je ontwikkeldoelen voor je huidige of andere baan? Wil je (weer) vanuit je kracht gaan leven? Mis je af en toe je zelfvertrouwen of ben je structuur en balans in je leven kwijt en wil je deze terug?

Of heb je andere vragen vanuit een recente situatie in je privé situatie of werksituatie waarbij je concreet en gericht aan de slag wil? ’t Salland helpt jou graag je doelen te bereiken met persoonlijke coaching.

Persoonlijke coaching bestaat uit een aantal stappen

  1. ’t Salland werkt vanuit vertrouwen. Er moet een ‘klik’ tussen jou en de coach (en andersom) zijn. Daarom is de kennismaking vrijblijvend. Als we samen aan de slag gaan starten we met een uitgebreide intake.
  2. In de uitgebreide intake bepalen we wat je precies wilt bereiken met de coaching. Wat is je hulpvraag? Waar gaan we aan werken?
  3. Als we aan de slag gaan, maken we een plan en leggen we eerst drie tot vijf momenten vast. Die geven houvast.
  4. Vervolgens bepalen we de strategie.
  5. De coaching vindt plaats op de afgesproken data. Eén afspraak duurt een uur tot 1,5 uur. De coaching is klaar als jouw hulpvraag is opgelost.
  6. Tijdens de coaching krijg je opdrachten. Als je wilt kunnen de afspraken online.
  7.  Na de coaching kan ik met je meedenken. We houden hiervoor mailcontact of telefonisch contact.
Persoonlijke coaching

Martine Scholten, aangenaam
“Wij helpen graag om bedrijven en mensen weer te laten stralen”

’t Salland helpt om bedrijven en mensen te laten bloeien. Wij zorgen voor overzicht, verbinding en rust. Hierdoor neemt de stress af en kunnen mens en bedrijf focussen waardoor ze kunnen stralen.

Wat zeggen klanten over 't Salland

We zijn trots op onze certificaten!