't Salland Advies

Persoonlijke coaching

Wil je aan de slag met jezelf via persoonlijke coaching?

Wil je (weer) vanuit je kracht gaan leven of wil je aan de slag met jouw ontwikkeldoelen voor je huidige of andere baan? Mis je af en toe je zelfvertrouwen of ben je structuur en balans in je leven kwijt en wil je deze terug?

Of heb je wellicht andere vragen vanuit een recente situatie in je privé situatie of werksituatie waarbij je concreet en gericht aan de slag wil? ’t Salland helpt jou graag je doelen te bereiken met persoonlijke coaching. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Persoonlijke coaching

Hoe ziet persoonlijke coaching er uit?

Persoonlijke coaching bij ’t Salland bestaat uit een aantal stappen:

  1. Bij ’t Salland werken wij vanuit vertrouwen. Het is erg belangrijk dat er een ‘klik’ is tussen jou en de coach (en andersom). Daarom is de kennismaking vrijblijvend. Als we vervolgens samen aan de slag gaan starten wij het traject met een uitgebreide intake.
  2. In deze uitgebreide intake bepalen we wat je precies wil bereiken met de coaching. Wat is je hulpvraag? Waar gaan we samen aan werken?
  3. Als we aan de slag gaan, maken we een plan en leggen we om te beginnen eerst drie tot vijf contactmomenten vast. Die geven jou houvast en je weet waar je aan toe bent.
  4. Vervolgens bepalen we de strategie. Hoe gaan we verder en wat gaan we doen?
  5. De coaching vindt plaats op de afgesproken data. Eén afspraak duurt over het algemeen een uur tot 1,5 uur. De coaching is klaar zodra jouw hulpvraag is opgelost.
  6. Tijdens de coaching krijg je opdrachten mee zodat je zelf aan de slag kunt. Als je wilt kunnen de afspraken ook online plaatsvinden.
  7.  Zodra het traject is afgerond kan ik met je mee blijven denken. We houden hiervoor mailcontact of telefonisch contact.
Martine Scholten, aangenaam
“Wij helpen graag om bedrijven en mensen weer te laten stralen”

’t Salland helpt om bedrijven en mensen te laten bloeien. Wij zorgen voor overzicht, verbinding en rust. Hierdoor neemt de stress af en kunnen mens en bedrijf focussen waardoor ze kunnen stralen.

Wat zeggen klanten over ons

We zijn trots op onze certificaten!