't Salland Advies

Leven vanuit je kracht door zelfinzicht

Wat beweegt jou om een bepaalde keuze te maken? Waar krijg jij energie van, waardoor laat jij je verleiden? En over welke kwaliteiten beschik je? Als je de dingen doet die jij leukt vindt en bij jou passen zal je meer plezier en energie ervaren.

Om te ontdekken wat bij je past, is het belangrijk om jezelf te leren kennen. Zelfinzicht is namelijk de basis voor persoonlijke ontwikkeling. Als je jezelf onvoldoende kent of geen kloppend beeld hebt van jezelf, kan het lastig zijn keuzes te maken die goed bij jou passen. Je loopt het risico dat je jezelf over- of onderschat en dingen gaat doen die juist niet bij je passen. Maar hoe kom je erachter wat wel bij je past?

Leven vanuit je kracht door zelfinzicht

 

Jouw drijfveren en inspiratiebronnen zorgen ervoor dat je in beweging komt en actie onderneemt. Het gaat om de dingen waar je graag mee bezig bent, energie uithaalt en graag wilt realiseren. Als je weet wat jouw drijfveren en inspiratiebronnen zijn kun je die bewuster inzetten waardoor je meer plezier zult ervaren. Dit in je dagelijks leven, werk of wellicht binnen je eigen bedrijf. Hetzelfde geldt voor je kwaliteiten en valkuilen. Ben jij je bewust van welke kwaliteiten en valkuilen je allemaal bezit?

Middels coaching kunnen wij je helpen om jezelf beter te leren kennen. Hiervoor zetten wij verschillende oefeningen in. Je komt erachter welke gedragsstijl jij hanteert, welke kwaliteiten en valkuilen je bezit en welke drijfveren je hebt. Samen kijken we hoe deze punten terugkomen in je huidige leven of werk. Kun je deze aspecten voldoende kwijt en kun je zoveel mogelijk kwaliteiten benutten? en zo niet wat is er nodig om dit wel te kunnen doen? Je leert wat voor jou belangrijk is en waar jij gelukkig van wordt.

Inzicht verkrijgen in jezelf is een belangrijk onderdeel bij zowel persoonlijke coaching, loopbaancoaching als studiekeuzebegeleiding. Ben je ook benieuwd naar meer informatie over het ontdekken van je gedragsstijl? Wij maken gebruik van de methode de Wereld van Verschil.

 

Martine Scholten, aangenaam
“Wij helpen graag om bedrijven en mensen weer te laten stralen”

’t Salland helpt om bedrijven en mensen te laten bloeien. Wij zorgen voor overzicht, verbinding en rust. Hierdoor neemt de stress af en kunnen mens en bedrijf focussen waardoor ze kunnen stralen.

Wat zeggen klanten over ons

We zijn trots op onze certificaten!