Studiekeuzebegeleiding

Heb je moeite om te ontdekken welke studie bij je past? Of heb je een studie gekozen en blijkt deze toch niet te passen? Vind je het lastig om te kiezen uit de vele mogelijkheden aan opleidingen? 

Spreekt jou dit aan? En kun je hulp gebruiken bij je studiekeuze? Dan is dit traject iets voor jou! Ik wil je graag helpen bij je studiekeuze. In een aantal afspraken ga ik met je aan de slag:

  1. Ontdekken wie jij zelf bent aan de hand van een inspiratieraam en een gedragsprofiel.
  2. Mogelijkheden bekijken: waar ben je goed in? Wat vind je leuk? Welke beroepsrichtingen spreken je aan?
  3. Welke studies passen bij jouw interesses en kwaliteiten? Voorwaarden stel je aan je studie?
  4. Tenslotte maken brengen we focus aan in de mogelijke studies  voor jou. Je krijgt een overzicht waarin je je laatste acties aan onderzoek kunt doen met een checklist om te kiezen.
  5. Ook beschik ik over de Keuzegidsen voor MBO, HBO en WO die je tijdens het traject kunt lenen.

Hulp bij ontwikkeldoelen in je studie of stage?

Worden bij je studie of stage (-opdracht) ontwikkeldoelen gevraagd? Soms spreken deze voor zich, soms ook niet. Misschien word je uitgedaagd dingen anders te doen. Ook hier kan ik je bij helpen. We gaan samen eerst weer aan de slag met je gedragsprofiel: wie ben jij en wat is jouw voorkeursgedrag. Daar gaan we de kwaliteiten en valkuilen in ontdekken. Vervolgens vertalen we deze naar je stage- of studiedoelen. Zo kun jij je doelen halen op de manier die bij jou past.

Studiekeuzebegeleiding

Martine Scholten, aangenaam
“Wij helpen graag om bedrijven en mensen weer te laten stralen”

’t Salland helpt om bedrijven en mensen te laten bloeien. Wij zorgen voor overzicht, verbinding en rust. Hierdoor neemt de stress af en kunnen mens en bedrijf focussen waardoor ze kunnen stralen.

Wat zeggen klanten over 't Salland

We zijn trots op onze certificaten!