't Salland Advies

Workshops

’t Salland biedt verschillende workshops aan, van studiekeuzebegeleiding  tot ‘Zet jezelf op de kaart!’ Hieronder een overzicht. Heb je vragen of bepaalde wensen? Laat het weten! 

 

Workshops

’t Salland biedt workshops op het gebied van:

  1. Studiekeuzebegeleiding

Een workshop om te ontdekken wie jij bent, wat je leuk vindt, waar je goed in bent en wat je belangrijk vindt. Zo vind jij de studie die bij je past!

  1. ‘Zet jezelf op de kaart’: keuzes maken en samenwerken voor jongeren

Hoe zorg je dat jij de dingen gaat doen die jij leuk vindt en die bij jou passen? Of het nu gaat om de keuze voor een studie of beroep, of de keuze om je geld te besteden aan muziek of kleding? Wil jij leren hoe jij je keuze kan overbrengen naar je ouders, vrienden of docent, en hoe je kunt samenwerken met anderen? Met deze workshop wordt duidelijk hoe dit voor jou werkt.

  1. Breng jezelf in kaart met ‘de Wereld van Verschil’

Mensen lijken op elkaar maar gelukkig zijn we ook allemaal verschillend. De één is direct enthousiast, de ander is stil en afwachtend.  Sommigen gaan nauwkeurig te werk, anderen juist wat rommeliger. Hoe gedraag jij je eigenlijk, en hoe kijken anderen naar jou? Op basis van een vragenlijst wordt een Routebeschrijving gemaakt die alles vertelt over jouw gedragsstijl. Deze routebeschrijving maakt duidelijk hoe anderen jou zien en waar jouw valkuilen en uitdagingen liggen. Je leert jezelf daardoor (nog) beter kennen en je leert anderen beter begrijpen. Zo breng jij jezelf dus letterlijk in kaart!

Op een aantal momenten in het jaar organiseer ik deze workshops. Bij een deelname van 6 gaat de workshop door. De data maak ik bekend op social media en de website. Ook kan ik de workshops geven op aanvraag (minimaal 6 deelnemers). Dan bepalen wij samen de datum en locatie.

 

Martine Scholten, aangenaam
“Wij helpen graag om bedrijven en mensen weer te laten stralen”

’t Salland helpt om bedrijven en mensen te laten bloeien. Wij zorgen voor overzicht, verbinding en rust. Hierdoor neemt de stress af en kunnen mens en bedrijf focussen waardoor ze kunnen stralen.

Wat zeggen klanten over ons

We zijn trots op onze certificaten!