't Salland Advies

Personeelsmanagement/ HR advies

Onze kracht ligt in het opbouwen en verbeteren van de interne bedrijfsvoering en personeelsmanagement. Dit doen wij door middel van het coachen van ondernemers en hun medewerkers binnen het bedrijf. Wij worden blij van de ontwikkeling van de mens (ondernemer en medewerker) in een bedrijf.

Personeelsmanagement/ HR advies

Wat wij bieden op het gebied van personeelsmanagement en HR:

Wij kijken vooral naar de mens in het bedrijf en streven naar duurzame inzetbaarheid van de medewerkers in uw bedrijf. Hierdoor bent u als ondernemer en zijn uw medewerkers voorbereid op ontwikkelingen zoals digitalisering en robotisering.

  1. Wij denken en werken graag met u mee om uw bedrijfsvisie en bedrijfsplannen door te vertalen naar uw Personeelsbeleid (HR-beleid) en uw personeelsdoelen (HR-doelen). Wij maken de vertaling naar het inrichten van de gesprekscyclus en ontwikkelcyclus om uw medewerkers blijvend te kunnen inzetten.
  2. Daarnaast kunnen wij u helpen bij het inrichten van uw HR afdeling, zowel klein als groot. Hoe maakt u de taakverdeling, inrichting en processen van de administratie en personeelszaken? Beschikt u over de juiste managementinformatie? Samen kijken wij graag naar uw bedrijf en uw behoeften.
  3. Vervolgens kijken we ook naar uw team: Staat er een team? Hoe gaat het team met elkaar om? Vullen de teamleden elkaar aan op het gebied van taken en kwaliteiten? Worden de kwaliteiten van de teamleden op de juiste wijze ingezet? Wij begeleiden u en uw team graag zodat uw team gaat stralen.

Door goed plannen, structureren en verbinden wordt werken weer leuk.

 

Martine Scholten, aangenaam
“Wij helpen graag om bedrijven en mensen weer te laten stralen”

’t Salland helpt om bedrijven en mensen te laten bloeien. Wij zorgen voor overzicht, verbinding en rust. Hierdoor neemt de stress af en kunnen mens en bedrijf focussen waardoor ze kunnen stralen.

Wat zeggen klanten over ons

We zijn trots op onze certificaten!