Personeelsmanagement/ HR advies

Mijn kracht is het opbouwen en verbeteren van de interne bedrijfsvoering en personeelsmanagement. Dit doe ik door middel van het coachen van ondernemers en hun medewerkers binnen het bedrijf. Ik word blij van de ontwikkeling van de mens (ondernemer en medewerker) in een bedrijf.

Ik kijk vooral naar de vooral naar de mens in het bedrijf en streef naar duurzame inzetbaarheid van de medewerkers in uw bedrijf:

  1. Ik denk en werk graag met u mee om uw bedrijfsvisie en bedrijfsplannen door te vertalen naar uw Personeelsbeleid (HR-beleid) en uw personeelsdoelen (HR-doelen). Ik maak de vertaling naar het inrichten van de gesprekscyclus en ontwikkelcyclus om uw medewerkers blijvend te kunnen inzetten.
  2. Daarnaast kan ik u helpen bij het inrichten van uw HR afdeling, zowel klein als groot. Hoe maakt u de taakverdeling, inrichting en processen van de administratie en personeelszaken? Beschikt u over de juiste managementinformatie?
  3. Vervolgens kijken we ook naar het team: Staat er een team? Hoe gaat het team met elkaar om? Vullen de teamleden elkaar aan op het gebied van taken en kwaliteiten. Worden de kwaliteiten van de teamleden op de juiste wijze ingezet?

Door goed plannen, structureren en verbinden wordt werken weer leuk.

Personeelsmanagement/ HR advies

 

 

Martine Scholten, aangenaam
“Wij helpen graag om bedrijven en mensen weer te laten stralen”

’t Salland helpt om bedrijven en mensen te laten bloeien. Wij zorgen voor overzicht, verbinding en rust. Hierdoor neemt de stress af en kunnen mens en bedrijf focussen waardoor ze kunnen stralen.

Wat zeggen klanten over 't Salland

We zijn trots op onze certificaten!