't Salland Advies

Re-integratie 2e spoor

Re-integratie 2e spoor wordt ingezet wanneer blijkt dat uw medewerker niet bij uw organisatie kan blijven, maar dat er nog wel mogelijkheden zijn voor een andere functie bij een andere organisatie. Met dit traject helpen wij die nieuwe uitdaging te vinden waar uw medewerker weer blij van wordt. 

Re-integratie 2e spoor

Re-integratie 2e spoor traject van ’t Salland bestaat uit:

 

  1. Persoonlijke begeleiding om helder te krijgen wat de kwaliteiten, talenten en mogelijkheden van de werknemer zijn

Wij gaan in gesprek met uw medewerker en geven uw medewerker inzicht in zijn/haar gedragsprofiel. Wij werken via de methode van MapsTell – de Wereld van Verschil. Deze methode is gebaseerd op DISC. Met dit gedragsprofiel krijgt uw medewerker inzicht in drijfveren, manier van besluiten nemen, manier van werken en manier van communiceren. Dit vormt een mooie basis om op zoek te gaan naar die nieuwe uitdaging. Het inzicht verdiepen we nog verder door de energiebronnen en  belemmeringen te achterhalen. We kijken wat er voor de medewerker nodig is om een goede balans te ervaren tussen wat hij leuk vindt en wat hij wil en kan.

  1. Het versterken van sollicitatievaardigheden en netwerken

Samen met uw medewerker gaan wij actief aan de slag met het versterken van de sollicitatievaardigheden en bieden wij begeleiding aan op het gebied van het maken van een sterk CV. Ook hulp bij het netwerken komt aan de orde.

  1. Bemiddeling bij plaatsing van de werknemer elders bijvoorbeeld via detachering

Wij bieden ondersteuning aan op het gebied van plaatsing van uw werknemer via bijvoorbeeld detachering. Wij nemen dit graag bij u uit handen.

  1. Ondersteuning van de werknemer op de nieuwe werkplek, bijvoorbeeld door stagebegeleiding

Wanneer uw medewerker een nieuwe werkplek heeft gevonden stopt de ondersteuning niet. Wij bieden ook ondersteuning aan op deze nieuwe werkplek door bijvoorbeeld stagebegeleiding of coaching te bieden.

 

Martine en Tamara, aangenaam
“Wij helpen graag om bedrijven en mensen weer te laten stralen”

’t Salland helpt om bedrijven en mensen te laten bloeien. Wij zorgen voor overzicht, verbinding en rust. Hierdoor neemt de stress af en kunnen mens en bedrijf focussen waardoor ze kunnen stralen.

Wat zeggen klanten over ons

We zijn trots op onze certificaten!