Workshops

’t Salland biedt verschillende workshops aan, van teamontwikkeling tot gesprekstechnieken. Heeft u specifieke wensen voor uw organisatie? Elke workshops is op maat in te vullen, en suggesties zijn altijd welkom.

’t Salland biedt meerdere workshops:

  1. Teamontwikkeling – leer jezelf en je collega kennen

Ga actief aan de slag als team. Hoe goed kennen we elkaar eigenlijk en hoe gaan we met elkaar om? Worden alle kwaliteiten ingezet en vullen wij elkaar aan? Op basis van de gedragsprofielen uit de Wereld van Verschil (gebaseerd op DISC) onderzoeken we hoe alle teamleden hun eigen rol kunnen spelen in een stralend team.

  1. Gesprekstechnieken

We communiceren de hele dag door. Hoe zorgen we ervoor dat onze (klant)gesprekken zo goed mogelijk verlopen? In deze workshop verbinden we theorie en praktijk. We gaan aan de slag met persoonlijke verbeterpunten, bewustwording, basis-emoties en de kracht van gedachten, feedback geven en gespreksanalyse.

 

Workshops

 

 

Martine Scholten, aangenaam
“Wij helpen graag om bedrijven en mensen weer te laten stralen”

’t Salland helpt om bedrijven en mensen te laten bloeien. Wij zorgen voor overzicht, verbinding en rust. Hierdoor neemt de stress af en kunnen mens en bedrijf focussen waardoor ze kunnen stralen.

Wat zeggen klanten over 't Salland

We zijn trots op onze certificaten!