’t Salland laat u en uw organisatie weer stralen

Praktische coaching en organisatieadvies

Meer overzicht leidt tot meer inzicht

’t Salland helpt u weer de controle te krijgen over uw werk en leven. Zij biedt structuur en rust, waardoor u overzicht en inzicht krijgt. Zo wordt werken weer leuk en haalt u het beste uit uzelf en uw organisatie.

’t Salland helpt u vooruit. Bijvoorbeeld met:

Planning- en control

Managementinformatie

Kwaliteit verbetertrajecten

Coördinatie professionaliseringsslag bedrijfsvoering (transities)

Doelen behalen (persoonlijk en bedrijfsmatig)

Loopbaan- en ontwikkeltrajecten

Coaching

Interim oplossingen

“Ik help graag om bedrijven en mensen weer te laten stralen.”

Martine Scholten

Organisaties

’t Salland brengt uw bedrijfsvoering op orde, ordent plannen en gegevens en geeft hierdoor inzicht en overzicht. ’t Salland coördineert uw gewenste verandering en het behalen van uw plannen.

Mensen

Met coaching helpt ’t Salland om balans en overzicht te krijgen en talenten beter in te zetten. Coaching kan zowel in groepen als persoonlijk.

Martine, aangenaam...

Martine Scholten helpt om bedrijven en mensen te laten bloeien. Zij zorgt voor overzicht, verbinding en rust. Hierdoor neemt de stress af en kunnen mens en bedrijf focussen waardoor ze kunnen stralen.

Trots op: wat zeggen klanten over Martine

Eruit halen wat er inzit en laten bloeien

Mijn eerste coachingsvraag voor een medewerker van mij, heb ik bijna 2 jaar geleden aan Martine gesteld. Ik wilde graag dat een medewerker van mijn bedrijf meer zelfvertrouwen zou krijgen en beter zou gaan communiceren. Martine heeft door middel van een intake mijn coachingsvraag en de coachingswens van mijn medewerker aan elkaar gekoppeld. In een eerste fase is zelfinzicht en zelfvertrouwen van de medewerker het onderwerp geweest. In een 2e fase kwam de verbetering van communicatie aan de orde. Hieruit is zelfs een 3e fase ontstaan: de medewerker had zichzelf zo ontwikkeld dat hij in staat was een volgende stap in het bedrijf te maken. In dit traject heeft Martine hem gecoacht in het ontwikkelen naar kartrekker. Na deze goede ervaringen, coacht zij inmiddels een 3e medewerker uit mijn bedrijf. Het uitgangspunt van Martine zijn de kern en kwaliteiten van de persoon zelf. Eruit halen wat er inzit en laten bloeien. Daarbij koppelt ze mensbelang aan organisatiebelang. Ik ben bijzonder tevreden met de werkwijze van Martine!

Veel zelfvertrouwen dankzij Martine

Toen ik begon bij Martine was ik heel onzeker over mezelf en durfde ik niet veel. Maar sinds de coaching bij haar heb ik veel geleerd over zelfvertrouwen krijgen. De coaching volgen bij Martine was heel erg fijn: ze is heel open en het voelde direct bij de eerste keer goed en vertrouwd. Ik heb me daardoor ook open durven stellen. Het gaat heel goed met mij sindsdien. Ik hoor ook van mijn baas, familie en vrienden terug dat ik me heel erg heb ontwikkeld.

Allround controller

Martine is een allround controller, die op een ongedwongen wijze in staat is om zowel op inhoud als op procesniveau te kunnen sparren. Ze werkt vanuit een positieve grondhouding en laat dat terugkomen in haar werkwijze. Deze positieve energie is een kenmerk van haar handelen en draagt bij aan haar succesvolle inbreng in veranderingsprocessen.

Goede, leuke, actieve en betrokken coach

Ben je opzoek naar een goede, leuke, actieve en betrokken coach?
Zoek niet verder!
Zij is een gepassioneerde coach die je op een hele fijne manier helpt, zij heeft meerdere manieren om je verder te helpen en of te begeleiden.
Dus zit er er ook vast 1-tje voor jouw bij.

Analytisch vermogen

Martines analytische vermogen, grote professionele drive en vaardigheid om te schakelen op verschillende niveaus gaf de optimale mix en balans tussen Control en HRM: een kritisch oog voor risico’s en ‘in control’ komen én een partner in change. Martine heeft ons beide gebracht. Zonder inschakeling van Martine hadden we met de afdeling HRM niet gestaan waar we nu staan. De kwaliteitsslag in onze dienstverlening is zó zichtbaar: nog dagelijks plukken we de vruchten van de goede basis die Martine is ons team heeft gelegd. Wij zijn Martine zeer erkentelijk voor haar kundigheid, gedrevenheid en de “boost” die ze aan ons team heeft gegeven.

Energiek, dynamisch, daadkracht en verbindend.

Bij Martine denk ik aan: energiek, dynamisch, daadkracht en verbindend.

Scroll naar top