Persoonlijke doelen vaststellen en halen

’t Salland helpt jou het beste uit jezelf en je werk te halen

Loopbaancoaching

Wil je een inzicht in je talenten en interesses voor een andere uitdaging voor een baan? Of wil je je toekomstperspectief in beeld brengen? Ik kan je helpen door middel van een loopbaan traject. Ik ben erkend loopbaan coach met een CMI - NOLOC kwalificatie.

Ook kun je mij inschakelen voor een ontwikkeladviestraject vanuit NL Leert Door.

Loopbaan coaching spannend? Ja natuurlijk! En ook zeker leuk! Mijn ervaring is dat er nieuwe energie ontstaat en dat je zelfvertrouwen toeneemt.

Loopbaan coaching bestaat uit een aantal stappen:

 1. ’t Salland werkt vanuit vertrouwen. Er moet een ‘klik’ tussen jou en de coach (en andersom) zijn. Hiervoor is het intake gesprek.
 2. In de uitgebreide intake bepalen we wat je precies wilt bereiken met een loopbaan traject. Wat is je vraag? Waar ben je naar op zoek? Of wat wil je inzichtelijk krijgen voor jezelf? Als we aan de slag gaan, maken we een plan voor 5 tot 7 sessies.
 3. Het traject begint met het maken van een gedragsprofiel. Ik werk met de methode van MapsTell- De wereld van Verschil, gebaseerd op DISC. Met dit gedragsprofiel krijg je inzicht in jouw drijfveren, jouw manier van besluiten nemen en werken en hoe je communiceert.
 4. Vervolgens gaan we een inspiratieraam maken. Daarmee maken we de vertaling van jouw drijfveren en valkuilen naar de activiteiten die je leuk vindt en de voorwaarden die je stelt voor je werk.
 5. Met een arbeidsmarktscan zetten we je positie in de arbeidsmarkt in beeld en kijken we naar je interesses.
 6. Vervolgens maken we een plan om je te gaan oriënteren op beroepen.
 7. Indien gewenst help ik je ook met je sollicitatiebrieven, je CV en je profiel op social media.
 8. De coaching vindt plaats op de afgesproken data. Eén afspraak duurt circa 1,5 uur.
 9. Tijdens de coaching krijg je opdrachten en krijg je als je wilt kunnen de afspraken online. We houden ook telefonisch contact.
Martine Scholten

Meer weten?

Martine helpt jou keuzes te maken die bij je passen.

 • 06 388 955 18
 • martine@tsalland.nl

Wil je aan de slag met je loopbaan of inzicht in jouw talenten?

En wil je meer informatie of heb je een vraag over mijn diensten?

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Trots op: wat zeggen klanten over Martine

Eruit halen wat er inzit en laten bloeien

Mijn eerste coaching vraag voor een medewerker van mij, heb ik bijna 2 jaar geleden aan Martine gesteld. Ik wilde graag dat een medewerker van mijn bedrijf meer zelfvertrouwen zou krijgen en beter zou gaan communiceren. Martine heeft door middel van een intake mijn coaching vraag en de coaching wens van mijn medewerker aan elkaar gekoppeld.

In een eerste fase is zelfinzicht en zelfvertrouwen van de medewerker het onderwerp geweest. In een 2e fase kwam de verbetering van communicatie aan de orde. Hieruit is zelfs een 3e fase ontstaan: de medewerker had zichzelf zo ontwikkeld dat hij in staat was een volgende stap in het bedrijf te maken. In dit traject heeft Martine hem gecoacht in het ontwikkelen naar kartrekker. Na deze goede ervaringen, coacht zij inmiddels meerdere medewerkers uit mijn bedrijf.

Het uitgangspunt van Martine zijn de kern en kwaliteiten van de persoon zelf. Eruit halen wat er inzit en laten bloeien. Daarbij koppelt ze mensbelang aan organisatiebelang.

Ik ben bijzonder tevreden met de werkwijze van Martine!

Berd Koggel | directeur Rapidline

Goede, leuke, actieve en betrokken coach

Ben je opzoek naar een goede, leuke, actieve en betrokken coach?
Zoek niet verder!
Zij is een gepassioneerde coach die je op een hele fijne manier helpt, zij heeft meerdere manieren om je verder te helpen en of te begeleiden.
Dus zit er er ook vast 1-tje voor jouw bij.

Millanie Blankenvoorde

Veel zelfvertrouwen dankzij Martine

Toen ik begon bij Martine was ik heel onzeker over mezelf en durfde ik niet veel. Maar sinds de coaching bij haar heb ik veel geleerd over zelfvertrouwen krijgen. De coaching volgen bij Martine was heel erg fijn: ze is heel open en het voelde direct bij de eerste keer goed en vertrouwd. Ik heb me daardoor ook open durven stellen. Het gaat heel goed met mij sindsdien. Ik hoor ook van mijn baas, familie en vrienden terug dat ik me heel erg heb ontwikkeld.

Kevin Booiijnk

Waardevolle bijdrage geleverd aan de professionalisering van OZOverbindzorg.

In het bestuur van Stichting OZOverbindzorg heb ik bijzonder prettig en constructief samengewerkt met Martine. Met haar betrokken en deskundige inbreng heeft zij een zeer waardevolle bijdrage geleverd aan de professionalisering van OZOverbindzorg. Opmerkelijk was ook haar aandacht voor de ontwikkeling van ‘menselijk’ kapitaal in de organisatie. Aandacht, die mensen werkelijk aanzet tot persoonlijke groei.

Ida Besten | Stichting OZOverbindzorg.nl

Analytisch vermogen

Martines analytische vermogen, grote professionele drive en vaardigheid om te schakelen op verschillende niveaus gaf de optimale mix en balans tussen Control en HRM: een kritisch oog voor risico’s en ‘in control’ komen én een partner in change. Martine heeft ons beide gebracht. Zonder inschakeling van Martine hadden we met de afdeling HRM niet gestaan waar we nu staan. De kwaliteitsslag in onze dienstverlening is zó zichtbaar: nog dagelijks plukken we de vruchten van de goede basis die Martine is ons team heeft gelegd. Wij zijn Martine zeer erkentelijk voor haar kundigheid, gedrevenheid en de “boost” die ze aan ons team heeft gegeven.

I. van Dijk | HRM manager Rabobank

Door jou kan OZO verder doorgroeien

Er zijn ongetwijfeld veel organisaties die jouw inzet en vaardigheden goed kunnen gebruiken.
Je hebt o.a. grote stappen gezet in het opbouwen van de interne organisatie, waardoor OZO verder door kan groeien.
Dat geldt ook voor de administratie en de management rapportage die ons als bestuur, maar ook bijvoorbeeld de RvT, helder inzicht gaf en geeft in de gang van zaken.
Ook heb je de HR op poten gezet, kortom OZO in die zin “volwassen” gemaakt.

Ir Frits A. Lauterbach | Voorzitter bestuur Stichting OZOverbindzorg.nl

Energiek, dynamisch, daadkracht en verbindend.

Bij Martine denk ik aan: energiek, dynamisch, daadkracht en verbindend.

Allround controller

Martine is een allround controller, die op een ongedwongen wijze in staat is om zowel op inhoud als op procesniveau te kunnen sparren. Ze werkt vanuit een positieve grondhouding en laat dat terugkomen in haar werkwijze. Deze positieve energie is een kenmerk van haar handelen en draagt bij aan haar succesvolle inbreng in veranderingsprocessen.

Piet de Vries | Directeur Bedrijfsmanagement Rabobank
Scroll naar top