Is de interne organisatie in uw bedrijf een geoliede machine?

’t Salland laat uw organisatie weer stralen

Ondersteuning bedrijven

Ondernemers help ik heel praktisch bij het inrichten en/of verbeteren van de interne bedrijfsvoering en personeelsmanagement van hun bedrijf. Staat er een aanvullend team en hoe gaan het team met elkaar om? Worden de kwaliteiten van de mensen uit het team ingezet? Hoe staat het met de taakverdeling, inrichting en processen van de financiële administratie en de managementinformatie? Door goed plannen, structureren en verbinden wordt werken weer leuk.

Mijn kracht is het opbouwen en verbeteren van de interne bedrijfsvoering en personeelsmanagement. Dit doe ik door middel van het coachen van ondernemers en medewerkers in hun bedrijf. Ik word blij van de ontwikkeling van de mens (ondernemer en medewerker) in een bedrijf.

Het coachen van medewerkers kan betrekking hebben op het verbeteren in het functioneren in de taken en communicatietechnieken. De coaching vragen kunnen ook liggen op het persoonlijke vlak of loopbaanvragen. Ik wil graag helpen het beste uit je medewerkers te halen. Ik help graag hun talenten te ontdekken en de kwaliteiten in te zetten om persoonlijke en bedrijfsdoelen te behalen.

’t Salland helpt bedrijven vooruit. Bijvoorbeeld door:

 • Op orde brengen van het personeelsmanagement
 • Administratieve en HR gerichte processen verbeteren
 • Ontwikkelplannen maken medewerkers en coaching daarop
 • Gesprekstechnieken verbeteren
 • Procesbegeleiding jaarplan en afdelingsplannen
 • Managementrapportages verzorgen in begrijpbare en klare taal (voor directie, management & toezichthouders)

Coaching- en Interim-oplossingen

Heeft u tijdelijk extra steun op de werkvloer nodig? ’t Salland kan u helpen als bijvoorbeeld:

 • Bedrijfscoach
 • Adviseur Personeelsmanagement
 • Coach communicatietechieken
 • Interim manager bedrijfsvoering
 • Interim adviseur HR
Martine Scholten

Meer weten?

’t Salland helpt jou keuzes te maken die bij je passen.

 • 06 388 955 18
 • martine@tsalland.nl

Meer halen uit uw medewerkers

Daarnaast helpt ’t Salland u graag op HR gebied. Bijvoorbeeld met:

Coachen managers / medewerkers

Coachen managers / medewerkers in het verzamelen van gegevens m.b.t. de voortgang op doelen en het vertalen van de data naar managementinformatie en rapportages.

Loopbaan- en ontwikkeltrajecten

Haal het beste uit uw medewerker en/of geef uw medewerker(s) mogelijkheden tot groei in het bedrijf. Moeten bepaalde vaardigheden en competenties hiervoor verder ontwikkeld worden? ‘t Salland helpt uw medewerker met een concreet stappenplan naar het gewenste doel.

Meer halen uit uw medewerkers?

En wil je meer informatie of heb je een vraag over mijn diensten?

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Trots op: wat zeggen klanten over Martine

Eruit halen wat er inzit en laten bloeien

Mijn eerste coaching vraag voor een medewerker van mij, heb ik bijna 2 jaar geleden aan Martine gesteld. Ik wilde graag dat een medewerker van mijn bedrijf meer zelfvertrouwen zou krijgen en beter zou gaan communiceren. Martine heeft door middel van een intake mijn coaching vraag en de coaching wens van mijn medewerker aan elkaar gekoppeld.

In een eerste fase is zelfinzicht en zelfvertrouwen van de medewerker het onderwerp geweest. In een 2e fase kwam de verbetering van communicatie aan de orde. Hieruit is zelfs een 3e fase ontstaan: de medewerker had zichzelf zo ontwikkeld dat hij in staat was een volgende stap in het bedrijf te maken. In dit traject heeft Martine hem gecoacht in het ontwikkelen naar kartrekker. Na deze goede ervaringen, coacht zij inmiddels meerdere medewerkers uit mijn bedrijf.

Het uitgangspunt van Martine zijn de kern en kwaliteiten van de persoon zelf. Eruit halen wat er inzit en laten bloeien. Daarbij koppelt ze mensbelang aan organisatiebelang.

Ik ben bijzonder tevreden met de werkwijze van Martine!

Berd Koggel | directeur Rapidline

Goede, leuke, actieve en betrokken coach

Ben je opzoek naar een goede, leuke, actieve en betrokken coach?
Zoek niet verder!
Zij is een gepassioneerde coach die je op een hele fijne manier helpt, zij heeft meerdere manieren om je verder te helpen en of te begeleiden.
Dus zit er er ook vast 1-tje voor jouw bij.

Millanie Blankenvoorde

Veel zelfvertrouwen dankzij Martine

Toen ik begon bij Martine was ik heel onzeker over mezelf en durfde ik niet veel. Maar sinds de coaching bij haar heb ik veel geleerd over zelfvertrouwen krijgen. De coaching volgen bij Martine was heel erg fijn: ze is heel open en het voelde direct bij de eerste keer goed en vertrouwd. Ik heb me daardoor ook open durven stellen. Het gaat heel goed met mij sindsdien. Ik hoor ook van mijn baas, familie en vrienden terug dat ik me heel erg heb ontwikkeld.

Kevin Booiijnk

Waardevolle bijdrage geleverd aan de professionalisering van OZOverbindzorg.

In het bestuur van Stichting OZOverbindzorg heb ik bijzonder prettig en constructief samengewerkt met Martine. Met haar betrokken en deskundige inbreng heeft zij een zeer waardevolle bijdrage geleverd aan de professionalisering van OZOverbindzorg. Opmerkelijk was ook haar aandacht voor de ontwikkeling van ‘menselijk’ kapitaal in de organisatie. Aandacht, die mensen werkelijk aanzet tot persoonlijke groei.

Ida Besten | Stichting OZOverbindzorg.nl

Analytisch vermogen

Martines analytische vermogen, grote professionele drive en vaardigheid om te schakelen op verschillende niveaus gaf de optimale mix en balans tussen Control en HRM: een kritisch oog voor risico’s en ‘in control’ komen én een partner in change. Martine heeft ons beide gebracht. Zonder inschakeling van Martine hadden we met de afdeling HRM niet gestaan waar we nu staan. De kwaliteitsslag in onze dienstverlening is zó zichtbaar: nog dagelijks plukken we de vruchten van de goede basis die Martine is ons team heeft gelegd. Wij zijn Martine zeer erkentelijk voor haar kundigheid, gedrevenheid en de “boost” die ze aan ons team heeft gegeven.

I. van Dijk | HRM manager Rabobank

Door jou kan OZO verder doorgroeien

Er zijn ongetwijfeld veel organisaties die jouw inzet en vaardigheden goed kunnen gebruiken.
Je hebt o.a. grote stappen gezet in het opbouwen van de interne organisatie, waardoor OZO verder door kan groeien.
Dat geldt ook voor de administratie en de management rapportage die ons als bestuur, maar ook bijvoorbeeld de RvT, helder inzicht gaf en geeft in de gang van zaken.
Ook heb je de HR op poten gezet, kortom OZO in die zin “volwassen” gemaakt.

Ir Frits A. Lauterbach | Voorzitter bestuur Stichting OZOverbindzorg.nl

Energiek, dynamisch, daadkracht en verbindend.

Bij Martine denk ik aan: energiek, dynamisch, daadkracht en verbindend.

Allround controller

Martine is een allround controller, die op een ongedwongen wijze in staat is om zowel op inhoud als op procesniveau te kunnen sparren. Ze werkt vanuit een positieve grondhouding en laat dat terugkomen in haar werkwijze. Deze positieve energie is een kenmerk van haar handelen en draagt bij aan haar succesvolle inbreng in veranderingsprocessen.

Piet de Vries | Directeur Bedrijfsmanagement Rabobank
Scroll naar top