Is uw organisatie ‘in control’?

’t Salland laat uw organisatie weer stralen

Ondersteuning organisaties

Wilt u meer controle over uw bedrijfsvoering? Wilt u talent(en) van uw medewerkers meer benutten? Wilt u meer inzicht in uw resultaten en de uitvoering van uw bedrijfsprocessen?

’t Salland brengt uw bedrijfsvoering op orde, ordent plannen en gegevens tot managementinformatie en geeft hierdoor inzicht. Door goed te plannen, te structureren en te verbinden wordt werken weer leuk. ’t Salland geeft uw plannen ruim baan.

’t Salland helpt organisaties vooruit. Bijvoorbeeld door:

 • Op orde brengen van de bedrijfsvoering
 • Administratieve en HR gerichte processen analyseren en optimaliseren
 • Jaarplan, jaarkalender en financiële begroting maken
 • Managementinformatie verzorgen (voor directie, management & toezichthouders)
 • Rapportages (kort, krachtig en in klare taal) maken
 • Jaarverslag verzorgen
 • Procesbegeleiding strategisch plan en afdelingsplannen

Interim oplossingen

Heeft u tijdelijk extra steun op de werkvloer nodig? ’t Salland werkt ook op interim basis. Bijvoorbeeld als:

 • Interim manager bedrijfsvoering en staf
 • Interim business controller
 • Interim project manager
Martine Scholten

Meer weten?

’t Salland helpt jou keuzes te maken die bij je passen.

 • 06 388 955 18
 • martine@tsalland.nl

Meer halen uit uw medewerkers

Daarnaast helpt ’t Salland u graag op HR gebied. Bijvoorbeeld met:

Coachen managers / medewerkers

Coachen managers / medewerkers in het verzamelen van gegevens m.b.t. de voortgang op doelen en het vertalen van de data naar managementinformatie en rapportages.

Loopbaan- en ontwikkeltrajecten

Haal het beste uit uw medewerker en/of geef uw medewerker(s) mogelijkheden tot groei in het bedrijf. Moeten bepaalde vaardigheden en competenties hiervoor verder ontwikkeld worden? ‘t Salland helpt uw medewerker met een concreet stappenplan naar het gewenste doel.

Wilt u ook als organisatie vooruit?

Trots op: wat zeggen klanten over Martine

Plezierig en constructief

In het bestuur van OZOverbindzorg werk ik bijzonder plezierig en constructief samen met Martine. Niet alleen vanwege haar professionele inbreng op het terrein van bedrijfsvoering/HRM maar ook op het collegiale/menselijk vlak.
Henk van Kampen | Bestuurslid OZOverbindzorg

Eruit halen wat er inzit en laten bloeien

Mijn eerste coachingsvraag voor een medewerker van mij, heb ik bijna 2 jaar geleden aan Martine gesteld. Ik wilde graag dat een medewerker van mijn bedrijf meer zelfvertrouwen zou krijgen en beter zou gaan communiceren. Martine heeft door middel van een intake mijn coachingsvraag en de coachingswens van mijn medewerker aan elkaar gekoppeld.

In een eerste fase is zelfinzicht en zelfvertrouwen van de medewerker het onderwerp geweest. In een 2e fase kwam de verbetering van communicatie aan de orde. Hieruit is zelfs een 3e fase ontstaan: de medewerker had zichzelf zo ontwikkeld dat hij in staat was een volgende stap in het bedrijf te maken. In dit traject heeft Martine hem gecoacht in het ontwikkelen naar kartrekker. Na deze goede ervaringen, coacht zij inmiddels een 3e medewerker uit mijn bedrijf.

Het uitgangspunt van Martine zijn de kern en kwaliteiten van de persoon zelf. Eruit halen wat er inzit en laten bloeien. Daarbij koppelt ze mensbelang aan organisatiebelang.

Ik ben bijzonder tevreden met de werkwijze van Martine!

Berd Koggel | directeur Rapidline

Analytisch vermogen

Martines analytische vermogen, grote professionele drive en vaardigheid om te schakelen op verschillende niveaus gaf de optimale mix en balans tussen Control en HRM: een kritisch oog voor risico’s en ‘in control’ komen én een partner in change. Martine heeft ons beide gebracht. Zonder inschakeling van Martine hadden we met de afdeling HRM niet gestaan waar we nu staan. De kwaliteitsslag in onze dienstverlening is zó zichtbaar: nog dagelijks plukken we de vruchten van de goede basis die Martine is ons team heeft gelegd. Wij zijn Martine zeer erkentelijk voor haar kundigheid, gedrevenheid en de “boost” die ze aan ons team heeft gegeven.

I. van Dijk | HRM manager Rabobank

Allround controller

Martine is een allround controller, die op een ongedwongen wijze in staat is om zowel op inhoud als op procesniveau te kunnen sparren. Ze werkt vanuit een positieve grondhouding en laat dat terugkomen in haar werkwijze. Deze positieve energie is een kenmerk van haar handelen en draagt bij aan haar succesvolle inbreng in veranderingsprocessen.

Piet de Vries | Directeur Bedrijfsmanagement Rabobank

Energiek, dynamisch, daadkracht en verbindend.

Bij Martine denk ik aan: energiek, dynamisch, daadkracht en verbindend.

Goede, leuke, actieve en betrokken coach

Ben je opzoek naar een goede, leuke, actieve en betrokken coach?
Zoek niet verder!
Zij is een gepassioneerde coach die je op een hele fijne manier helpt, zij heeft meerdere manieren om je verder te helpen en of te begeleiden.
Dus zit er er ook vast 1-tje voor jouw bij.

Millanie Blankenvoorde

Veel zelfvertrouwen dankzij Martine

Toen ik begon bij Martine was ik heel onzeker over mezelf en durfde ik niet veel. Maar sinds de coaching bij haar heb ik veel geleerd over zelfvertrouwen krijgen. De coaching volgen bij Martine was heel erg fijn: ze is heel open en het voelde direct bij de eerste keer goed en vertrouwd. Ik heb me daardoor ook open durven stellen. Het gaat heel goed met mij sindsdien. Ik hoor ook van mijn baas, familie en vrienden terug dat ik me heel erg heb ontwikkeld.

Kevin Booiijnk