Biedt overzicht, inzicht en advies.

‘t Salland helpt u en uw organisatie in control te zijn en te blijven

Over ‘t Salland

‘t Salland helpt u en uw organisatie in control te zijn en te blijven. Zij biedt overzicht, inzicht en advies. Zo haalt u het beste uit uzelf, uw organisatie en uw leefomgeving. Voor nu en in de toekomst.

Martine Scholten en Simon Troost zijn de drijvende krachten achter ’t Salland. Met Sallandse nuchterheid en aandacht voor de omgeving helpen zij overheden, organisaties en mensen te groeien en het optimale uit de leefomgeving te halen.

Alles wat je aandacht geeft groeit

Martine helpt om bedrijven en mensen te laten bloeien. Zij zorgt voor overzicht, verbinding en rust. Hierdoor neemt de stress af en kunnen mens en bedrijf focussen waardoor ze kunnen stralen. Martine: ‘Bijdragen aan die ontwikkeling is echt super om te doen. Daar word ik blij van.’

Ik help bedrijven en particulieren vanuit mijn specialisatie als:

  • Persoonlijke coach
  • Loopbaancoach
  • (Interim) manager bedrijfsvoering
  • (Interim) strategisch HR adviseur

‘Doordat ik jarenlang businesscontroller in het bankwezen ben geweest weet ik de ins en outs van de interne bedrijfsvoering van een bedrijf. Hoe krijg je overzicht? Wat moet er veranderen om meer tot bloei te komen? Ik help bedrijven met mijn kennis en ruime ervaring in het professionaliseren van bedrijfsvoering, financiële en HR processen.’

‘Binnen bedrijven zijn mensen de sleutel bij het behalen van bedrijfsdoelen. Dat boeit mij enorm. Wat beweegt iemand? Hoe kan iemand verder komen, en daarmee ook het bedrijf verder helpen? Daarom heb ik mij via een opleiding gespecialiseerd als coach, zowel binnen bedrijven als op persoonlijk gebied.’

Martine Scholten
Martine Scholten

Meer weten?

’t Salland helpt jou keuzes te maken die bij je passen.

  • 06 388 955 18
  • martine@tsalland.nl

Trots op: wat zeggen klanten over Martine

Analytisch vermogen

Martines analytische vermogen, grote professionele drive en vaardigheid om te schakelen op verschillende niveaus gaf de optimale mix en balans tussen Control en HRM: een kritisch oog voor risico’s en ‘in control’ komen én een partner in change. Martine heeft ons beide gebracht. Zonder inschakeling van Martine hadden we met de afdeling HRM niet gestaan waar we nu staan. De kwaliteitsslag in onze dienstverlening is zó zichtbaar: nog dagelijks plukken we de vruchten van de goede basis die Martine is ons team heeft gelegd. Wij zijn Martine zeer erkentelijk voor haar kundigheid, gedrevenheid en de “boost” die ze aan ons team heeft gegeven.
I. van Dijk | HRM manager Rabobank

Allround controller

Martine is een allround controller, die op een ongedwongen wijze in staat is om zowel op inhoud als op procesniveau te kunnen sparren. Ze werkt vanuit een positieve grondhouding en laat dat terugkomen in haar werkwijze. Deze positieve energie is een kenmerk van haar handelen en draagt bij aan haar succesvolle inbreng in veranderingsprocessen.

Piet de Vries | Directeur Bedrijfsmanagement Rabobank

Energiek, dynamisch, daadkracht en verbindend.

Bij Martine denk ik aan: energiek, dynamisch, daadkracht en verbindend.

Goede, leuke, actieve en betrokken coach

Ben je opzoek naar een goede, leuke, actieve en betrokken coach?
Zoek niet verder!
Zij is een gepassioneerde coach die je op een hele fijne manier helpt, zij heeft meerdere manieren om je verder te helpen en of te begeleiden.
Dus zit er er ook vast 1-tje voor jouw bij.

Millanie Blankenvoorde

Eruit halen wat er inzit en laten bloeien

Mijn eerste coachingsvraag voor een medewerker van mij, heb ik bijna 2 jaar geleden aan Martine gesteld. Ik wilde graag dat een medewerker van mijn bedrijf meer zelfvertrouwen zou krijgen en beter zou gaan communiceren. Martine heeft door middel van een intake mijn coachingsvraag en de coachingswens van mijn medewerker aan elkaar gekoppeld.

In een eerste fase is zelfinzicht en zelfvertrouwen van de medewerker het onderwerp geweest. In een 2e fase kwam de verbetering van communicatie aan de orde. Hieruit is zelfs een 3e fase ontstaan: de medewerker had zichzelf zo ontwikkeld dat hij in staat was een volgende stap in het bedrijf te maken. In dit traject heeft Martine hem gecoacht in het ontwikkelen naar kartrekker. Na deze goede ervaringen, coacht zij inmiddels een 3e medewerker uit mijn bedrijf.

Het uitgangspunt van Martine zijn de kern en kwaliteiten van de persoon zelf. Eruit halen wat er inzit en laten bloeien. Daarbij koppelt ze mensbelang aan organisatiebelang.

Ik ben bijzonder tevreden met de werkwijze van Martine!

Berd Koggel | directeur Rapidline

Veel zelfvertrouwen dankzij Martine

Toen ik begon bij Martine was ik heel onzeker over mezelf en durfde ik niet veel. Maar sinds de coaching bij haar heb ik veel geleerd over zelfvertrouwen krijgen. De coaching volgen bij Martine was heel erg fijn: ze is heel open en het voelde direct bij de eerste keer goed en vertrouwd. Ik heb me daardoor ook open durven stellen. Het gaat heel goed met mij sindsdien. Ik hoor ook van mijn baas, familie en vrienden terug dat ik me heel erg heb ontwikkeld.

Kevin Booiijnk

Plezierig en constructief

In het bestuur van OZOverbindzorg werk ik bijzonder plezierig en constructief samen met Martine. Niet alleen vanwege haar professionele inbreng op het terrein van bedrijfsvoering/HRM maar ook op het collegiale/menselijk vlak.

Henk van Kampen | Bestuurslid OZOverbindzorg