't Salland Advies

Over ons

Martine Scholten en Simon Troost zijn de drijvende krachten achter ’t Salland. Met Sallandse nuchterheid en aandacht voor de omgeving helpen zij overheden, organisaties en mensen te groeien en het optimale uit hun leef- en werkomgeving te halen.

Wij helpen u, uw bedrijf en uw medewerkers klaar te zijn voor de toekomst. Wij bieden overzicht, inzicht en advies. Zo haalt u het beste uit uzelf, uw bedrijf en uw leefomgeving. Voor nu en in de toekomst.

 

 

 

Over ons

Salland werd vroeger bewoond door de Germaanse stam Salii. Salii is de Latijnse naam voor het Oudgermaanse Saljõz. Dit betekent ‘heel, gezond, goed’. De nevenvorm Salwõz betekent ‘gezond, behouden, ongeschonden’. Dit zijn woorden waar wij voor staan en die we willen uitstralen. Tevens is ons bedrijf gevestigd in een landelijk omgeving in Salland. Hieruit komt onze keus voor de naam ’t Salland Coaching en Advies.

Alles wat je aandacht geeft groeit

Martine helpt om bedrijven en mensen te laten bloeien.  Martine: ‘Binnen bedrijven zijn mensen de sleutel bij het behalen van bedrijfsdoelen. Dat boeit mij enorm. Wat beweegt iemand? Hoe kan iemand verder komen, en daarmee ook het bedrijf verder helpen?’

Martine zorgt voor overzicht, verbinding en rust. Hierdoor kunnen mens en bedrijf focussen op kwaliteiten waardoor ze kunnen stralen. Zij helpt bedrijven en particulieren vanuit haar specialisatie als:

  1. Loopbaancoach
  2. Bedrijfscoach en HR coach
  3. Team coach
  4. (Interim) manager bedrijfsvoering en HR

Martine: “Door mijn ruime ervaring als interim professional en coach (bedrijfsvoering en HRM), weet ik de ins en outs van de interne bedrijfsvoering van een bedrijf. Hoe krijg je overzicht? Wat moet er veranderen om meer tot bloei te komen? Ik help bedrijven met mijn kennis en ruime ervaring in het professionaliseren uw medewerkers en de bedrijfsvoering- en HR processen.”

“Ik hou van het leven en ik hou van het HR vak en het coachingsvak. Deze passies en mijn krachten wil ik combineren met mijn compassie voor vrouwen die te maken hebben (gehad) met borstkanker. Daarom heb ik de Stichting Beter Personeelsbeleid opgericht. Een deel van mijn trajecten breng ik onder bij deze Stichting en een deel van de winst van Stichting Beter Personeelsbeleid doneer ik aan het KWF/Pink Ribbon. Mijn verhaal over mijn ervaring met borstkanker deel ik op deze site. Op mijn site is er ook ruimte om te reageren op mijn blog.”

Als je altijd doet wat je deed, krijg je wat je altijd kreeg

Simon helpt overheden en bedrijven bij het samenwerken aan een betere en duurzame leefomgeving. Als onafhankelijke zelfstandige zorgt hij voor de verbinding tussen het proces en de inhoudelijke kennis over klimaat-, duurzaamheid- en energie. Simon: ‘Samenwerken bepaalt in grote mate of een verandering succesvol is. Ik verbind de diverse vakgebieden (ruimtelijke ordening, milieu, klimaat, water, energie, duurzaamheid) voor optimaal resultaat. Daarnaast zet ik bestaande praktische oplossingen op een creatieve manier in.’

Ik help overheden en bedrijven vanuit mijn specialisatie als:

  1. (Strategisch) adviseur klimaat, water en energie
  2. Projectleider
  3. (Interim) voorzitter samenwerkingsverband

Simon: “Ik wil mijn kennis en ervaring graag inzetten voor een klimaatbestendige en duurzame omgeving. Daarbij wil ik partijen gezamenlijke laten optrekken om de klimaat-, duurzaamheid- en energieopgaves die voor ons liggen op te pakken. Veelal ligt de regie bij de overheid maar andere partijen hierin steeds mee het initiatief. Mijn visie is dat de belangrijkste succesfactor van de verandering ligt in het samenwerking in lopende ontwikkelingen en daar en toepassen van veelal praktische oplossingen en lopende ontwikkelingen. Veel kennis over potentiele oplossingen zijn al aanwezig maar de uitdaging is om anders te doen dan we gewend zijn in de projecten van vandaag en morgen.”

Martine en Tamara, aangenaam
“Wij helpen graag om bedrijven en mensen weer te laten stralen”

’t Salland helpt om bedrijven en mensen te laten bloeien. Wij zorgen voor overzicht, verbinding en rust. Hierdoor neemt de stress af en kunnen mens en bedrijf focussen waardoor ze kunnen stralen.

Wat zeggen klanten over ons

We zijn trots op onze certificaten!